Νέες κυκλοφορίες από την Master Box - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέες κυκλοφορίες από την Master Box

Νέες φιγούρες κυκλοφορούν από την ασταμάτητη Master Box, η οποία επεκτείνει και συμπληρώνει συνεχώς τις ιστορικές και φανταστικές περιόδους που καλύπτει.

Μόλις λανσάρισε τρια κιτ στην 1/35 από την περίοδο του αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου με έναν λοχία των Βορείων σε στάση ανάπαυσης (Νο ΜΒ35196) αμέσως μετά την Μάχη του Γκέτισμπουργκ (1863), τη μάχη που άλλαξε την πορεία του πολέμου, άλλον λοχία των Βορείων σε στάση ετοιμότητας (Νο ΜΒ35197) πάλι από την ίδια μάχη και μια σκηνή από την λήξη του πολέμου όπου Νότιος παραδίδεται σε Βόρειο στη Βιρτζίνια το 1865 (Νο ΜΒ35198).

Επίσης κυκλοφόρησε στην 1/24 η φιγούρα του αυτοκράτορα Zhu Yuanzhang (Νο ΜΒ24059), ιδρυτή της δυναστείας των Ming με στολή στη Μάχη του Ναντζίνγκ (1356).

Και τα τέσσερα κιτ είναι σε σκάλισμα του A. Gagarin ενώ οι εικονογραφήσεις της συσκευασίας είναι από τον I. Varavin. Στα «προσεχώς» η Masterbox υπόσχεται τέσσερα κιτ στην 1/35 από τις σειρές post-apocalyptic και historical (αμερικάνικη Άγρια Δύση) και τρεις στην 1/24 , οι δύο από τη σειρά world of fantasy ενώ η άλλη είναι πολιτική φιγούρα χωρίς δηλώνεται ακόμη σε ποια σειρά θα ενταχθεί.

Στο site της εταιρείας υπάρχουν ήδη φωτογραφίες από τις τελικές φιγούρες ή τις εικονογραφήσεις της συσκευασίας, συνεπώς η διάθεσή τους στην αγορά πρέπει να είναι πλέον πολύ κοντά.

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Master Box για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr


Μοιραστείτε το άρθρο
 



Δείτε και αυτά

DMC Firewall is a Joomla Security extension!