0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μετα απο αρκετο καιρο απραξιας μοντελιστικης λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων κ αφου διακοπες γιοκ εφαγα 1 φλασια κ πεταχτηκα για 1μοντελοαγορα το σαββατο κ πηρα 2-3-4 μοντελακια ετσι να τα'χω αλλα να καμω κ τιποτα....
Με ανδιφερει πολυ το θεμα σου, εχω και εγω το show time100, και εχει και αυτη την επιλογη, την οποια την <γλυκοκηταζω>. Το μονο κακο ειναι οτι τα λευκα μερη των σηματων, μαλλων εχουν ψιλοκιτρινισει
Καλή συνέχεια στο θεματάκι σου, αναμένουμε να το θαυμάσουμε τελειωμένο! Από οπλικά φορτία έχεις τίποτα κατά νου?
Συγνωμη ,ενωουσα το διακοσμο οπως φαινεται στο κουτι απο εξω.Οσω για το κολπακι στα λευκα των σηματων, το εχω ξανακανει και δεν μου πιανει.Θα το ξανα δοκιμασω ομως.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ με τις ρητηνες τι θα γινει Ορεστη χασαπης εγινες ολα στο σφαξιμο εεεκαλη συνεχεια
Πολυ ομορφη δουλεια!Καλα τελειωματα!
ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ....κακα κοινος τα σκατωσες σαν να εισαι κανενας που δεν ξερει απο ρητινες μαστορα ::eusa_wall::ΓΑΜ....ΤΑ!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ...ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ....ΑΣΤΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΡΥΤΙΝΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ Κ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΤΡΙΨΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!! πλακωσε το με στοκο και αστο να στεγνωσει ....
Μηπως να ανοιγες ολα τα πανελ?