Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ  (Αναγνώστηκε 4985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
« στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 12:42:16 μμ »
η κατωθι ανακοινωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ξανα δημοσιευετε απο εμενα καθως χαθηκε εχθες λογω της μεταφορας σε νεο server,την επαναδημοσιευω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

"Ο σύλλογος μοντελιστών Καβάλας, έχοντας υπόψιν   το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε  ο σύλλογος μοντελιστών  Β.Ελλάδος ΠΗΓΑΣΟΣ  μετά την παραίτηση του ΔΣ και την μαζική αποχώρηση μελών, γεγονότα για τα οποία λάβαμε  γνώση από τα λίγα εναπομείναντα μέλη που μας επισκέφθηκαν στην εκδήλωση μας στην Καβάλα τον Μάιο, αποφάσισε  σε έκτακτη ΓΣ  να απέχει από την φετινή εκδήλωση  μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.  Για τον ίδιο λόγο αποφύγαμε τις δημόσιες ανακοινώσεις  και την εμπλοκή μας σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, πράγμα που δεν αρμόζει σε αδερφούς και επί πολλά έτη συνεργαζόμενους συλλόγους. Τέλος, ουδέποτε λάβαμε γραπτή πρόσκληση και προκήρυξη της εκδήλωσης  όπως γινόταν μέχρι σήμερα γεγονός που  επιβεβαιώνει την προβληματική κατάσταση. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επιδείξουν σύνεση και νηφαλιότητα και να αντιληφθούν ότι η αποχή μας αποτελεί οδυνηρή μεν αλλά αναγκαία απόφαση για το καλό του μοντελισμού στη Β.Ελλάδα."

Με τιμή

Για το Δ.Σ.
Μπάμπης Θαγγόπουλος
Πρόεδρος συλλόγου μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 12:52:06 μμ »
Σε ένα άλλο παρόμοιο post σχετικά με πρόσφατη έκθεση υπήρξε ένταση και τελικά κλειδώθηκε το topic. Ωραία. Εχοντας περάσει ένα από τα χειρότερα ΣΚ της ζωής μου απέφυγα να απαντήσω, η κούραση και τα νεύρα ενίοτε είναι κάκιστοι σύμβουλοι. Και τώρα αυτό, προγραμματισμένη αποχή από μοντελιστική έκθεση λόγω διοικητικών προβλημάτων του διοργανωτή συλλόγου. Μάλιστα.

Επειδή δεν θέλω να βγάλω εαυτόν αθώο και άσπιλο θα συνεχίσω στο πρώτο πληθυντικό...

Κύριοι, άπαντες, αγγίξαμε τον πάτο και κάνουμε κακό στο χόμπυ μας με κάθε δυνατό τρόπο. Αν η απόρροια της ύπαρξης συλλόγων είναι η παρούσα κατάσταση τότε η λύση, κατ' εμέ, είναι η εξάλειψη των συλλόγων. Δεν έχει νόημα να γίνονται εκθέσεις για να γνωρίσει ο κόσμος το μοντελισμό και κατά τη διάρκεια της έκθεσης και αμέσως μετά να γίνονται τραγελαφικά πράγματα που μόνο γέλιο προκαλούν στους εκτός μοντελισμού και κλάμα στους εντός. Να βάλουμε λουκέτο μήπως και διασωθεί κάτι από τα ψυχία σοβαρότητας που μας απομένουν για να μπορεί να μας δει πλέον ο κόσμος ως λογικούς ενήλικες και να μη λέει πως φτιάχνουμε αεροπλανάκια και καλά κάνουμε γιατί και το μυαλό μας δέκα χρονών είναι, με αποδείξεις!

Και κάτι άλλο, ο γιος μου παρακολουθεί το forum και ειδικά τα θέματα των εκθέσεων. Και λογικό είναι, κολλάει με τις ώρες και χαζεύει τα μοντέλα και κάνει όνειρα. Και τώρα τι θα διαβάσει; Θα καταλάβει πως γίνετε διαμάχη που αφορά ένα θέμα εξουσίας. Ποια είναι ρε παιδιά αυτή η εξουσία που όλοι κυνηγάμε δηλητηριάζοντας το χόμπυ μας; Είναι πια τόσο γλυκιά και ακαταμάχητη; Αξίζει τον κόπο να σπαταλιέται τόση ενέργεια όχι στα κοπίδια και στον αερογράφο αλλά σε λεκτικούς διαξιφισμούς, υπονοούμενα, απειλές, αλληλοκατηγορίες; Μα δεν βαρεθήκαμε επιτέλους να δείχνουμε πόσο ανεγκέφαλοι και ανώριμοι είμαστε; Ποιος νοήμων ενήλικας γονέας θα αφήσει το παιδί του να ασχοληθεί με ένα χώρο όπου όλοι ασχολούμαστε με το πως θα φάει το ένα ΔΣ το άλλο και αφήνουμε γραπτά μνημεία μικροπρέπειας;

Και αν κάποιος πιστεύει πως το παρών topic αποτελεί προσωπική επίθεση και έχει υβριστικό περιεχόμενο, καλά κάνει. Εδώ εξαπολύονται ύβρεις και κατηγορίες για δεκάδες posts, αν αυτό το post είναι το πρόβλημα τότε φταίω αλλά γνώμη δεν προτίθεμαι να αλλάξω. Και δεν είναι οτι δεν με ενδιαφέρουν οι όποιες συνέπειες, είναι που δυστυχώς η στιγμή που θα ντρέπομαι να λέω πως ασχολούμαι με το μοντελισμό είναι πολύ κοντά... :(

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 12:55:51 μμ »
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος stratos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ...
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 01:12:08 μμ »
 ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
Απ: Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 01:23:44 μμ »
Σε ένα άλλο παρόμοιο post σχετικά με πρόσφατη έκθεση υπήρξε ένταση και τελικά κλειδώθηκε το topic. Ωραία. Εχοντας περάσει ένα από τα χειρότερα ΣΚ της ζωής μου απέφυγα να απαντήσω, η κούραση και τα νεύρα ενίοτε είναι κάκιστοι σύμβουλοι. Και τώρα αυτό, προγραμματισμένη αποχή από μοντελιστική έκθεση λόγω διοικητικών προβλημάτων του διοργανωτή συλλόγου. Μάλιστα.

Επειδή δεν θέλω να βγάλω εαυτόν αθώο και άσπιλο θα συνεχίσω στο πρώτο πληθυντικό...

Κύριοι, άπαντες, αγγίξαμε τον πάτο και κάνουμε κακό στο χόμπυ μας με κάθε δυνατό τρόπο. Αν η απόρροια της ύπαρξης συλλόγων είναι η παρούσα κατάσταση τότε η λύση, κατ' εμέ, είναι η εξάλειψη των συλλόγων. Δεν έχει νόημα να γίνονται εκθέσεις για να γνωρίσει ο κόσμος το μοντελισμό και κατά τη διάρκεια της έκθεσης και αμέσως μετά να γίνονται τραγελαφικά πράγματα που μόνο γέλιο προκαλούν στους εκτός μοντελισμού και κλάμα στους εντός. Να βάλουμε λουκέτο μήπως και διασωθεί κάτι από τα ψυχία σοβαρότητας που μας απομένουν για να μπορεί να μας δει πλέον ο κόσμος ως λογικούς ενήλικες και να μη λέει πως φτιάχνουμε αεροπλανάκια και καλά κάνουμε γιατί και το μυαλό μας δέκα χρονών είναι, με αποδείξεις!

Και κάτι άλλο, ο γιος μου παρακολουθεί το forum και ειδικά τα θέματα των εκθέσεων. Και λογικό είναι, κολλάει με τις ώρες και χαζεύει τα μοντέλα και κάνει όνειρα. Και τώρα τι θα διαβάσει; Θα καταλάβει πως γίνετε διαμάχη που αφορά ένα θέμα εξουσίας. Ποια είναι ρε παιδιά αυτή η εξουσία που όλοι κυνηγάμε δηλητηριάζοντας το χόμπυ μας; Είναι πια τόσο γλυκιά και ακαταμάχητη; Αξίζει τον κόπο να σπαταλιέται τόση ενέργεια όχι στα κοπίδια και στον αερογράφο αλλά σε λεκτικούς διαξιφισμούς, υπονοούμενα, απειλές, αλληλοκατηγορίες; Μα δεν βαρεθήκαμε επιτέλους να δείχνουμε πόσο ανεγκέφαλοι και ανώριμοι είμαστε; Ποιος νοήμων ενήλικας γονέας θα αφήσει το παιδί του να ασχοληθεί με ένα χώρο όπου όλοι ασχολούμαστε με το πως θα φάει το ένα ΔΣ το άλλο και αφήνουμε γραπτά μνημεία μικροπρέπειας;

Και αν κάποιος πιστεύει πως το παρών topic αποτελεί προσωπική επίθεση και έχει υβριστικό περιεχόμενο, καλά κάνει. Εδώ εξαπολύονται ύβρεις και κατηγορίες για δεκάδες posts, αν αυτό το post είναι το πρόβλημα τότε φταίω αλλά γνώμη δεν προτίθεμαι να αλλάξω. Και δεν είναι οτι δεν με ενδιαφέρουν οι όποιες συνέπειες, είναι που δυστυχώς η στιγμή που θα ντρέπομαι να λέω πως ασχολούμαι με το μοντελισμό είναι πολύ κοντά... :(

Η σωστότερη και απόλυτα τεκμηριωμένη άποψη που ειπώθηκε. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Ασχολούμαστε με ένα χόμπυ για να ξεφεύγουμε απο την "καταπίιεση¨ της ημέρας να ελαφρύνουμε το άγχος και όλα τα παρελκόμενα. Κάποιοι έβαλαν ελεύθερο χρόνο, κόπο, προσπάθεια για να δημιουργήσουν αυτό το forum με σκοπό την γνωριμία και την ανταπόδωση γνώσεων και εμείς τι κάνουμε, ανταποδίδουμε "φιλοφρονήσεις" για πράγματα ανούσια και πρόσκαιρα. Ελπίζω και εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που κοκορομαχούμαι. Ελπίζω και εύχομαι ο ΠΗΓΑΣΟΣ να κάνει μία νεα αρχή με όλους τους μοντελιστές παρόντες (και ιδιαίτερα την αφεντομουτσουνάρα μου, που ήταν μέλος ¨φάντασμα" ::violent1::) γιατί δεν νοείται να δημιουργούνται εκθέσεις με μεγάλη επιτυχία σε μέρη με λιγοστούς κατοίκους (δεν υποτιμώ ισα-ισα που τους χαίρομαι) και να μην υπάρχει στην Θεσ)νικη (γιατί για εκεί τραβάει).

Υ.Γ. Στην καινούργια αρχή του ΠΗΓΑΣΟΥ θα είμαι παρών (υπόσχεση σε κάποιον φίλο που πέρασε τόσα και θέλει τώρα να τα παρατήσει)

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 03:30:04 μμ »
....δηλαδή ένας σύλλογος μόλις αντιλαμβάνεται ότι ένας άλλος σύλλογος, με τους ίδιους ΣΚΟΠΟΥΣ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, έχει προβλήματα...αποφασίζει να απέχει από την κορυφαία εκδήλωση...για να;;; ...του δώσει ακόμη μία σφαλιάρα και να διαλυθεί;;; να τον σαμποτάρει;;; να τι;;;
...και αν λάμβανε μέρος στην έκθεση τι θα γινόταν;;; θα ήταν υποτιμητικό που λάβατε μέρος επειδή έχουν εσωτερικά προβλήματα;;;

Α! πολύ μου αρέσετε...πως μπορώ να γίνω μέλος σας;;;

Μήπως πρέπει πριν μοντελάρετε να μοντελάρετε την 1:1 υπόστασή σας... και να ξεκαθαρίσετε και τη δική σας απόφαση;;;

::salut:: ::salut:: ::salut:: ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ HOBBY ΜΟΥ/ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 04:58:10 μμ »
....δηλαδή ένας σύλλογος μόλις αντιλαμβάνεται ότι ένας άλλος σύλλογος, με τους ίδιους ΣΚΟΠΟΥΣ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, έχει προβλήματα...αποφασίζει να απέχει από την κορυφαία εκδήλωση...για να;;; ...του δώσει ακόμη μία σφαλιάρα και να διαλυθεί;;; να τον σαμποτάρει;;; να τι;;;
...και αν λάμβανε μέρος στην έκθεση τι θα γινόταν;;; θα ήταν υποτιμητικό που λάβατε μέρος επειδή έχουν εσωτερικά προβλήματα;;;

Α! πολύ μου αρέσετε...πως μπορώ να γίνω μέλος σας;;;

Μήπως πρέπει πριν μοντελάρετε να μοντελάρετε την 1:1 υπόστασή σας... και να ξεκαθαρίσετε και τη δική σας απόφαση;;;

::salut:: ::salut:: ::salut:: ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ HOBBY ΜΟΥ/ΜΑΣ

....... ουδέν σχόλιο ...............  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 08:46:58 μμ »
 :shock:

Από τις πιο κουφές ανακοινώσεις που έχω δει και μάλιστα... κατόπιν εορτής :lol:
Σκεφτόμενος ....ψυχρά, από το παραπάνω μου γεννιέται μια απορία:
πως ένας μοντελιστικός σύλλογος ενημερώνεται για τα "εσωτερικά" ενός άλλου συλλόγου?
και άντε το έμαθε. και έλαβε την παραπάνω -πολύ ανορθόδοξη έως παράλλογη - απόφαση που τη σχολίασε πολύ εύστοχα ο Φίλιππος.
θα ήθελα να δω το ...Πρακτικό της απόφασης του παραπάνω ΔΣ. Ετσι για να δω το σκεπτικό , τα ενδεχόμενα σχόλια και την ίδια την απόφαση  :lol:
Και μετά από όλα αυτά - σκεφτόμενος χαιρέκακα, το παραδέχομαι και δεν ντρέπομαι γι αυτό - θα σκεφτώ κάτι του τύπου "καλα να πάθετε", θυμούμενος διάφορα παρόμοια περιστατικά και καταστάσεις απο το κοντινό ή λίγο μακρύτερο παρελθόν  :lol:
και ο νοών νοείτο  ::salut::
εύχομαι σε όλους καλά μοντέλα, καλές εκθέσεις, καλούς μοντελιστικούς συλλόγους, καλά μοντελιστικά περιοδικά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 09:09:33 μμ »
Επειδή και η δική μου απάντηση ήταν η πρώτη αμέσως μετά από αυτήν την "περίεργη" για να μην την χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς ανακοίνωση και χάθηκε, ξαναγράφω.

Αγαπητοί κύριοι συντάκτες της ανακοίνωσης όμως, δεν θα σας πω αυτά που νοιώθω και θέλω να πω, γιατί σίγουρα θα αποβληθώ δια παντός από αυτό το forum όπως μπορεί και να κινήσω άλλες νομικές διαδικασίες εις βάρους μου (μήνυση για εξύβριση πχ). Αντ' αυτού όμως θα παραθέσω από κάπου αλλού εδώ μέσα και θ'αφήσω να μιλήσουν για τα "καμώματά" σας τα λόγια κάποιου νέου στον χώρο .... (άσχετου με τις δολοπλοκίες της "παράγκας" .... - μα παντού παράγκες; ΕΛΕΟΣ!!! )

"Καλησπέρα. Είμαι νέος στον χώρο του μοντελισμού , άρχισα από φέτος το καλοκαίρι.
Πήγα στην έκθεση και μου άρεσαν τα εκθέματα αν και στο μυαλό μου είχα ότι θα γίνεται ένας χαμός από μοντέλα. Δεν έχω πάει βέβαια σε άλλη έκθεση και δεν ήξερα τι θα αντικρίσω....

... Δεν κατέβασα τίποτα γιατί μου φάνηκε ότι είμαι πολύ νέος στον χώρο για να δείξω κάτι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση με όλα αυτά που διαβάσω περί συλλόγων και των τσακωμών που έχετε να σας κατεβάσω μοντέλο.
Είναι υπερβολικά άσχημες αυτές οι κοκορομαχίες που κάνετε.
Εμένα παντελώς αδιάφορο με βρίσκει το τι είναι σύλλογος, κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που μου αρέσει θα το δείξω.

Την ουσία του μοντελισμού μου φαίνεται την έχετε χάσει και ασχολείστε με τα περιτυλίγματα.
Σε εμένα τουλάχιστον έχει δημιουργηθεί πολύ άσχημη εντύπωση και πιθανόν και σε άλλους νέους στον χώρο."

Όπως καταλαβαίνετε όλα τα παραπάνω μόνο καλό δεν κάνουν στο hobby.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 09:09:45 μμ »
Λοιπόν τελευταίο μήνυμα μου σ' αυτή την παρωδία (για να μή πώ τπτ άλλο) των "Ανακοινώσεων" - "Ευχαριστιών" - "Καταγγελιών" και άλλων ***** ΑΠΛΑ το γράφω εδώ μιας και έχουν "ανοίξει" 3 θέματα με το ίδιο περιεχόμενο.......
Λοιπόν ΟΛΟΙ μιλάνε για εσω-συλλογιακή φαγομάρα = ΥΠΑΡΧΕΙ  για δια-συλλογιακή φαγομάρα = ΥΠΑΡΧΕΙ για μοντελλο-δεινόσαυρους = ΥΠΑΡΧΟΥΝ  όπως Σ' ΟΛΟΥΣ τους Συλλόγους  :!: :!: :!: :!: ΑΚΟΜΑ ομως ΔΕΝ έχει μιλήσει το Δ.Σ. του Πήγασου.. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η έκθεση και ΔΕΝ έχει γίνει ο απολογισμός της.....Κύριοι ο Πήγασος, όπως ξαναείπα, είναι τα ΜΕΛΗ του ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ :!: :!: :!: Κανείς ΔΕΝ είναι νονός ή πατέρας του Συλλόγου και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να ομιλεί εκ' μέρους του συλλόγου ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ το Δ.Σ. κατόπιν συνελεύσεως  :!: :!: :!: :!:
 Το παρελθόν του μοντελλισμού στην Β. Ελλάδα και ΚΥΡΙΩΣ στην Θεσ/νίκη είναι "αμαρτωλό" και πολλοί απο σας ΔΕΝ το ξέρουν......Λοιπόν ας πάψουν "τα όπλα".....ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ στο Hobby μας και πολλά νέα παιδιά - μοντελλιστές έχουν ΑΗΔΙΑΣΕΙ
 Θερμο-παρακαλώ τους Κους Admin ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΛΑ τα μηνύματα που έχουν "ανέβει" ως τώρα και ας κρατηθούν μόνο οι φώτο της εκθέσεως και άμα θεωρούν σωστό τα καθαρά αστεία που υπήρξαν στην παρέα το πρηγούμενο Π.Σ.Κ.
Με βαθια ΕΚΤΙΜΗΣΗ Σ' ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
 Παναγιώτης Φαναρόπουλος (aka Raw_Shooter)

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 10:00:59 μμ »
μπραβο παιδια προστατευστε το hobby μας
συμφωνω με τον Raw_Shooter

::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 10:16:02 μμ »
Κύριοι,

Τόσο εγώ όσο και αρκετοί άλλοι φίλοι απο Θεσσαλονίκη και όχι μόνο θα είμαστε παρών στην επόμενη συνέλευση του Πήγασου και θα βοηθήσουμε έμπρακτα να ανατραπεί το κλίμα που υπάρχει.

Το χρωστάμε στο χόμπυ μας και στους εαυτούς μας. Στην τελική οι καλοί μοντελιστές ( οχι σαν ικανότητα αλλά σαν χαρακτήρα) είναι πολλοί περισσότεροι απο τους εκάστοτε μοντελοπατέρες.

Τέλος, λυπάμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που οι συνάδελφοι της Καβάλας (και δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, ούτε έχω κάποια εμπάθεια) αντιμετώπισαν την κατάσταση έτσι. Όμως τελικά κάνανε καλό, μας κάνανε να συσπυρωθούμε και να θέλουμε να ξεκινήσουμε/συνεχίσουμε κάτι αμόλυντο και ανοιχτό για όλους.

Θα είμαστε εκεί λοιπόν.

Υ.Γ. Φίλιππα και Νίνο, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή αν κάναμε την εγγραφή μας στον Πήγασο μαζί (η δικιά μου έληξε και θέλει ανανέωση  :wink:)

Υ.Γ.2 Μαυροπρόβατε, μάλλον μιλάμε για τον ίδιο φίλο. ΚΑΙ για αυτόν προσωπικά θα είμαι και εγώ εκεί.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:05:57 μμ »
Με ιδιαίτερη χαρά θα γραφτώ μέλος στον ΠΗΓΑΣΟ (τον οποίο για δεύτερη χρονιά τίμησα στην έκθεσή σου) εάν δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο... ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:11:30 μμ »
Κι εγώ να ευχαριστήσω πολύ για την "πρόσκληση" Γκρεγκ λέγοντας ότι θα είναι και για μένα χαρά μου να γίνω μέλος (εφόσον δεν υπάρχει κόλλημα λόγω μη εντοπιότητάς μας).  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:23:41 μμ »
που μπορεί να μάθει κάποιος πληροφορίες για τον Πήγασο ?
(καταστατικό, σκοπό λειτουργίας, λεπτομέρειες συνδρομών, δικαιώματα και υποχρεώσεις μελών κ.ο.κ.)
 :?
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:37:37 μμ »
που μπορεί να μάθει κάποιος πληροφορίες για τον Πήγασο ?
(καταστατικό, σκοπό λειτουργίας, λεπτομέρειες συνδρομών, δικαιώματα και υποχρεώσεις μελών κ.ο.κ.)
 :?
Σ.Σ.

Γιατί Σταύρο θέλεις να γραφτείς και εσύ?   :lol:

Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι τέτοιο (Το ΔΣ γνωρίζει καλύτερα και είναι αρμόδιο) αλλά νομίζω ότι η διάθεση είναι που μετράει, τι καταστατικά και περιοδικά μου λές τώρα..

Αλλά και πάλι βλέπεις τι γίνεται, δύο παιδιά λένε εγώ θέλω να ασχοληθώ ( όποια παιδιά και να είναι αυτά) και η "πολιτική" είναι πάλι εκεί.

Έλεος, δεν κάνει κανείς μεταγραφές, χόμπυ και ΜΟΝΟΝ χομπυ πάμε να κάνουμε..

Υ.Γ.  Αν παρανόησα κάτι απο το τα γραφόμενα σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:42:08 μμ »
ρε παιδια ελεος...αν ηθελα να μπλεξω με καταστατικα, ΔΣ και τα ρεστα θα ασχολιομουνα με τα κομματικα η παραγοντας σε αθλητικο συλογο !!!

Μπορουμε να κανουμε απλα ''αεροπλανακια αρματακια και διοραματακια ????''

::keep_mod::
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:47:38 μμ »
Κύριοι,

Τόσο εγώ όσο και αρκετοί άλλοι φίλοι απο Θεσσαλονίκη και όχι μόνο θα είμαστε παρών στην επόμενη συνέλευση του Πήγασου και θα βοηθήσουμε έμπρακτα να ανατραπεί το κλίμα που υπάρχει.

Το χρωστάμε στο χόμπυ μας και στους εαυτούς μας. Στην τελική οι καλοί μοντελιστές ( οχι σαν ικανότητα αλλά σαν χαρακτήρα) είναι πολλοί περισσότεροι απο τους εκάστοτε μοντελοπατέρες.

Τέλος, λυπάμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που οι συνάδελφοι της Καβάλας (και δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, ούτε έχω κάποια εμπάθεια) αντιμετώπισαν την κατάσταση έτσι. Όμως τελικά κάνανε καλό, μας κάνανε να συσπυρωθούμε και να θέλουμε να ξεκινήσουμε/συνεχίσουμε κάτι αμόλυντο και ανοιχτό για όλους.

Θα είμαστε εκεί λοιπόν.

Υ.Γ. Φίλιππα και Νίνο, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή αν κάναμε την εγγραφή μας στον Πήγασο μαζί (η δικιά μου έληξε και θέλει ανανέωση  :wink:)

Υ.Γ.2 Μαυροπρόβατε, μάλλον μιλάμε για τον ίδιο φίλο. ΚΑΙ για αυτόν προσωπικά θα είμαι και εγώ εκεί.

Αυτό και μόνο αυτό! Οτιδήποτε άλλο στην επόμενη συνελευση.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:56:20 μμ »

Γιατί Σταύρο θέλεις να γραφτείς και εσύ?   :lol:

Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι τέτοιο (Το ΔΣ γνωρίζει καλύτερα και είναι αρμόδιο) αλλά νομίζω ότι η διάθεση είναι που μετράει, τι καταστατικά και περιοδικά μου λές τώρα..

Αλλά και πάλι βλέπεις τι γίνεται, δύο παιδιά λένε εγώ θέλω να ασχοληθώ ( όποια παιδιά και να είναι αυτά) και η "πολιτική" είναι πάλι εκεί.

Έλεος, δεν κάνει κανείς μεταγραφές, χόμπι και ΜΟΝΟΝ χόμπι πάμε να κάνουμε..

Υ.Γ.  Αν παρανόησα κάτι από το τα γραφόμενα σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη

δεν παρεξήγησες κάτι  ::icon_thumright::
από περιέργεια ρωτάω αλλά και από ενδιαφέρον
χωρίς να θέλω να γινω γραφειοκράτης ή να φανώ τυπολάτρης, εάν αυτά που ρώτησα δεν είναι κάπου σαφώς καθορισμένα (άρα καταγεγραμμένα και προσβάσιμα από τα μέλη) πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία του κάθε συλλόγου. Βέβαια , απλά η ύπαρξη τους δεν συνεπάγεται αυτομάτως την καλή λειτουργία του συλλόγου καθώς απαιτείται η πιστή εφαρμογή και τήρηση τους.
 ::M16:: ::talking_smilie:: ::gathering:: ::ketten_006:: ::Help2:: ::hi::  ::MP5::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 12:02:53 πμ »
Τελικα σταυρο θα πω κατι που χρωσταω στην IPMS (προσωπικη γνωμη παντα) .......καλα που εχουμε και σας εδω στην Αθηνα και τα φροντιζετε ολα (ειδικα το προεδρειο και τα ενεργα μελη συμπεριλαμβανομενου και εσενα ).....τωρα το εκτιμω ακομα περισσοτερο !!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ    ::salut:: ::salut:: ::salut::
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 01:59:11 πμ »
Κύριοι,

Θα είμαστε εκεί λοιπόν.

Αυτό και μόνο αυτό! Οτιδήποτε άλλο στην επόμενη συνελευση.  ::icon_thumright::
  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 08:31:40 πμ »
Κι εγώ με τη σειρά μου, θέλω να δηλώσω ότι θα συμμετέχω στην προσπάθεια!  ::icon_thumright::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 09:17:43 πμ »
Αν και δεν μου πέφτει λόγος...

Παιδιά φαγωθείτε όσο θέλετε κάντε όσους συλλόγους θέλετε και διαλύστε άλλους τόσους ΑΛΛΑ

Συνεχίστε να μοντελάρετε για να βλέπουμε εμείς που δεν κατέχουμε το χόμπι

Και μην ξεχνάμε...είμαστε Έλληνες και την φαγωμάρα και τον διχασμό την και τον έχουμε στο αίμα μας  :(
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 10:00:13 πμ »
......
χωρίς να θέλω να γινω γραφειοκράτης ή να φανώ τυπολάτρης, εάν αυτά που ρώτησα δεν είναι κάπου σαφώς καθορισμένα (άρα καταγεγραμμένα και προσβάσιμα από τα μέλη) πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία του κάθε συλλόγου. Βέβαια , απλά η ύπαρξη τους δεν συνεπάγεται αυτομάτως την καλή λειτουργία του συλλόγου καθώς απαιτείται η πιστή εφαρμογή και τήρηση τους.
.....

::101:: ::thumbleft::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 10:32:17 μμ »